– om ledelse og mennesker med organisationspsykologiske optikker.

At deltage i en organisation og organiseret virksomhed kan for deltageren opleves både fængslende og som et fængsel. Ud fra dén betragtning har vi designet workshoppen i to sammenhængende dele – en formiddag med forståelse og en eftermiddag med inspiration.

Parolen er:
"Jo mere du kan se og forstå i egen organisation, desto bedre kan du navigere i det menneskelige ocean, som organisationer også er."
 

AGENDA 24. MAI 2017

Formiddagen
9:00 - 11:45
Med udgangspunkt i Zimbardo´s Stanford Prison Experiment betragter og behandler vi organisatoriske dynamikker og magtperspektiver, der knytter sig til hierarkiet og rollerne. Det vil både være i generelle betragtninger og i mindre grupper, hvor der er lejlighed til at reflektere over dynamikkerne i egen organisation.

Frokosten
11:45 - 12:30
Serveres af Smakka på Norðurlandahúsið :)

Eftermiddagen
12:30 - 15:30
Eva Worm, Chef for HR-strategi og udvikling i det danske fængselsvæsen, har et oplæg om dén organisation, hvor der både fokuseres på Organisme, Organ & Organisering. Derefter vinkles det, så det giver inspiration tilbage til din egen organisationsforståelse. Dagen afrundes med perspektivering af dagens arbejde og lidt til gumme og gane.

NOV Garanti
Deltageren får lejlighed til at reflektere over egen og andres organisation med specifikke organisationspsykologiske optikker.
En eksklusiv workshop med få deltagere, der giver ny vidde og mere indsigt i egen organisation - gavnligt for både ledere og HR-folk.

 

 
 

Eva Worm


Chef for HR-strategi og
udvikling i Kriminalforsorgen,
Danmark.


 


Praksis

Deltagerprís:
Kr. 2.250,00

Dato:
Mikudagin 24. mai 2017
Kl. 9:00 - 15:30

Deltagere:
Begrænset antal til 25

Tilmeldingsfrist:
Torsdag den 11. maj 2017

Sted:
Norðurstovan í Norðurlandahúsinum

Sprøgsmål vedrørende workshoppen:
Annilisa Arge Klevang, forkvinna,
novforoyar@gmail.com

 

NOV varð stovnað 9. november 2010, og skipaði fyri tí fystu Gjáararbeiðsráðstevnuni í februar 2011.

Endamálið við felagnum er at menna førleikarnar hjá ábyrgdarpersónum í føroyska samfelagnum at brúka psykodynamisku og systemteoretisku organisatiónssálarfrøðina í teirra dagliga yrki, til frama fyri arbeiðsgleðina og effektivitetin á føroyskum arbeiðsplássum.

Hetta verður m.a. gjørt við at fyriskipa bólkarelatiónsráðstevnur, lurtivarðhald, temadagar, kunningarátøk og samsvarandi virksemi.